Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaření brambor

2. 10. 2013

 

 

VAŘENÍ BRAMBOR V ZAVAŘOVACÍ SKLENICI

 VAŘENÍ BRAMBOR V ZAVAŘOVACÍ SKLENICI SE ŠROUBOVACÍM UZÁVĚREM O OBSAHU 0,7L.

BRAMBORY OLOUPEŠ, NAKRÁJÍŠ A DO SKLENICE DÁŠ CCA 1 POLÉVKOVOU LŽÍCI VODY, SŮL 1 KÁV.LŽIČKU,KMÍN PODLE CHUTI A SAMOZŘEJMĚ BRAMBORY.ZAŠROUBUJEŠ VÍČKO, ZATŘESEŠ SE SKLENICÍ A DÁŠ DO MIKR.TROUBY NA 8 MINUT VAŘIT

JSOU HODNOTNÉ, NEVYMOČENÉ MINERÁLY A STOPOVÉ PRVKY A NAVÍ CHUTNĚJŠÍ. SKLENICE STAČÍ PRO DVĚ VYDATNÉ PORCE PODLE VELIKOSTI KOUSKŮ.

ŽE JE UZÁVĚR KOVOVÝ NEVADÍ, PROTOŽE JE Z ALUMINIA. NIC SE NESTANE!!!!UŠETŘÍ SE TÍM NEJEN ČAS, ALE I ENERGIE... TAKTO SE DAJÍ ZAVAŘOVAT I VYLOUPANÉ VLAŠSKÉ OŘECHY A OKURKY


 

 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA