Jdi na obsah Jdi na menu
 


zelí na pivě

 



Potřebné přísady:
hlávku zelí, kousek vepřového, kousek klobásky, kousek uzeného, cibuli, pepř, sůl, sojovku, kečup, hořčici, pivo

POSTUP PŘÍPRAVY
Zelí nakrouháme na nudličky, dáme do pekáče, přidáme nakrájené maso, klobásu, uzené a cibuli. Opepříme, osolíme, zalijeme trochou sojovky, dáme 4 polévkové lžíce hořčice, půlku kečupu a zalijeme celým pivem. Dáme péct do trouby pod pokličkou na 200 st. na 1 hodinu. Poté odklopíme a dopečeme ještě tak půl hodinky a občas promícháme. Je to prostě báječná bašta, jako přílohu většinou chleba, ale je to moc dobré i s bramborovými knedlíky.
 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA